ne odvajaju se

Dok 'ostavljena' Irena Pecotić ostavlja znakovite poruke na Instagramu, Marko Pecotić i Silvia Dvornik uživaju na suncu

14.01.2023 u 19:24

Bionic
Reading

Sunčani dan u Splitu privukao je mnoge građane da izađu i guštaju. Neki su subotu iskoristili za šetnju, a neki za kavicu na Rivi. Splitski pjevač i njegova nova ljubav snimljeni su u dobrom raspoloženju

Mnoge je prošle godine, točnije u listopadu iznenadila vijest da se splitski glazbenik i zabavljač, član Četiri tenora i bivši član klape Iskon Marko Pecotić Peco razvodi od supruge Irene Pecotić te da ljubi novu djevojku. On je to javno priznao, a otad se budno prati svaki korak bivših supružnika.

Trenutno najpoznatiji par, s osmjehom od uha do uha, glazbenik i pjevačica 'uhvaćeni' su kako pune baterije na klupi na splitskoj rivi u razgovoru s nepoznatom damom koja im je prišla Mnogi su osuđivali razvod Pecotićevih, no prašina se s vremenom slegla, a popularni Peco i Silvija nastavljaju nastupati diljem Dalmacije.

Irena Pecotić, koja se nije pretjerano oglašavala na društvenim medijima i po medijima od kad se saznalo za razvod, u zadnjoj objavi poslala je znakovitu poruku naslovljenu sa: 'Evo žene moje'. 'Ako se usredotočite na bol, nastavit ćete patiti. Ako se usredotočite na lekciju, nastavit ćete rasti', poručuje farmaceutkinja.

Nedavno je komentirala kako se nosi s postupcima onih koji su je razočarali. 'Mislim da se s tim postupcima moraju nositi oni koji su nas razočarali. Na nama je da to prihvatimo ili ne', izjavila je za Slobodnu Dalmaciju. Dodala je i da i dalje vjeruje u ljubav jer je ona pokretač svega te da uvijek oprašta.

  • +2
Marko Pecotić i Silvia Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL