uhvaćeni u splitu

Dok se njegova bivša šali na svoj račun po društvenim mrežama, Marko Pecotić i nova ljubav Silvia Dvornik posjećuju evente

30.11.2022 u 12:26

Bionic
Reading

Splitski pjevač koji se nedavno našao u središtu pažnje zbog svog ljubavnog života viđen je u javnosti sa svojom odabranicom Silvijom Dvornik. Proteklog vikenda su zapjevali na Prokurativama i vjenčanju na Hvaru, a sad su zajedno isprobavali naočale inovativnog francuskog brenda koji obožavaju trendeseterice i brojni poznati

Otkako je Marko Pecotić prošlog mjeseca priznao da se zaljubio u kolegicu Silviju Dvornik, zbog čega se razvodi od supruge Irene, prati se svaki korak njega, njegove sadašnje i bivše ljubavi. Farmaceutkinja Irena Pecotić se na Instagramu zafrkava na vlastiti račun fotografijom na kojoj piše: 'Studiraju li uopće muškarci farmaciju, gdje god da uđeš u apoteku radi žena', na što je netko komentirao: 'Još od davnina trovanje je bilo ženska vještina'.

Otkrila je i da je otputovala u London i očito je počela živjeti novi život ne obazirući se na prošlost, a isto tako je i s novim parom. Peco i njegova draga su se pojavili u splitskom IZIPIZI storeu.

  • +7
Predblagdansko IZIPIZI druženje Izvor: Licencirane fotografije / Autor: John Pavlish

Marko Pecotić Peco je prošli tjedan dao intervju za Radio Dalmaciju, gdje je progovorio o svemu što mu se posljednjih tjedana događa. 'Pokazali su se pravi prijatelji, ljudi koji su mi pokazali svoje pravo lice i stali uz mene, a ovi kojima sam zapravo najviše dao i koji su trebali biti sada uz mene na životnoj prekretnici, prvi su mi napravili najveći problem, pokupili se, htjeli da se izbrišem, da ne budu više dio mog života, toga svega. To je surova istina s kojom sam se trebao suočiti - ako to mora tako biti, onda ok, nemam ja problem s tim. Žao mi je što je tako ispalo, što sam tolike ljude povrijedio, tako su se oni našli povrijeđeni, ne bi da sam njih ostavio. To su jako bolne teme koje su sad zasjenile sve ovo drugo što sam ja godinama radio', rekao je među ostalim.

Marko Pecotić Peco Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX