NE ŽELI IH RAZMAZITI

Dok ona i Robbie Williams putuju u prvoj klasi, njihova djeca lete ekonomskom

17.11.2023 u 13:23

Bionic
Reading

Supruga nekadašnjeg člana boy benda Take That, pjevača Robbieja Williamsa, iznenadila je javnost kada je otkrila kako odgajaju svoje četvero djece

44-godišnja Ayda Field sa suprugom, 49-godišnjim pjevačem Robbiejem Williamsom poprilično strogo odgaja njihovo četvero djece. Iako se po njihovim Instagram profilima to ne bi dalo zaključit, cijela obitelj pridržava se vrlo strogih pravila kada su putovanja u pitanju.

Dok njih dvoje, na putovanjima, sjede i uživaju u svim blagodatima prve klase, njihovo četvero djece - 11-godišnja Teddy, devetogodišnji Charlie, petogodišnja Coco i trogodišnji Beau - putuju odvojeno od njih i sjede u ekonomskoj klasi s ostalim 'smrtnicima'.

Kako je rekla Ayda Field, razlog se krije u tome što ona i Robbie žele svoju djecu naučiti da je prvi razred privilegija koju nisu zaslužili i da tamo ne mogu sjediti sve dok si je sami ne budu mogli priuštiti.

Ayda Fields i Robbie Williams Izvor: Profimedia / Autor: WILL OLIVER

'Moja djeca lete ekonomskom klasom kad god idemo na neko putovanje avionom. Ja skrenem lijevo, a oni odlaze u desno. To je užasno. Mislim, ljudi će misliti o meni da sam kučka, no nije mi u interesu odgajati razmažena derišta. Moja djeca će sjediti u ekonomskom razredu sve dok si sami ne budu mogli platiti drugi dio aviona', izjavila je za Sunday Times Ayda Field.