nakon dva koncerta

Ne skriva oduševljenje: Robbie Williams nahvalio publiku u Puli

29.06.2023 u 18:53

Bionic
Reading

Mnogima se još sliježu dojmovi nakon čak dva nastupa Robbieja Williamsa u pulskoj Areni, a slavni glazbenik i sam je bio oduševljen atmosferom i brojnim obožavateljima što je i potvrdio na društvenim mrežama

'Hrvatska: Hvala vam na dvije nevjerojatne večeri. Nadam se da ću vas sve vidjeti uskoro ponovno vidjeti. Rob x,' napisao je Robbie Williams na svom službenom Instagram profilu te objavio niz fotografija nastalih za vrijeme njegovih nastupa u pulskoj Areni.

Fanovi su mu u komentarima napisali kako su koncerti bili odlični te mu se redom zahvalili za sjajan provod i pravi show. Pisali su u kako je koncert bio nevjerojatno iskustvo te ga pozvali da se, što prije, ponovno vrati u pulsku Arenu. Prema svemu sudeći, publika ga neće iznevjeriti. Naime, Robbie je u Puli održao dva koncerta, a obožavatelji su dvije večeri jednu za drugom kampirali ispred ulaza u Arenu željno iščekujući nastup britanskog pjevača.

A on ih nije iznevjerio. Naprotiv, izveo je pregršt poznatih hitova te napravio pravi šou na pozornici. U prvoj večeri jednu sretnicu u publici poljubio je u obraz, dok je drugu damu ispitivao o njezinom bujnom dekolteu, a spomenuo je i Luku Modrića te je otpjevao baladu za jednu od obožavateljica.

  • +9
Robbie Williams u pulskoj Areni Izvor: Pixsell / Autor: Sasa Miljevic /PIXSELL

Robbie (49) je Pulu posjetio u sklopu turneje 'XXV' kojom obilježava 25 godina karijere i 25 godina hitova, a ujedno i promovira istoimeni kompilacijski album. Zločesti dečko popa koji danas živi mirnim, obiteljskim životom sa suprugom Aydom i njihovo četvero djece, rasplesao je okupljene na svoje dobro poznate hitove, a u prvoj nastupio je pred više od devet tisuća gledatelja.

  • +5
Fanovi od jutra čekaju koncert Robbiea Williamsa Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL