u puli

Robbie Williams posvetio nekoliko emotivnih trenutaka koncerta Luki Modriću

28.06.2023 u 11:29

Bionic
Reading

Jučer je cijela Pula disala stihove britanske zvijezde, a spektakularan nastup obuhvatio je neke od najvećih hitova njegove dugogodišnje karijere. Šarmantni Robbie Williams komunicirao je s publikom, a i ispričao priču o vlastitom životnom putovanju

Robbie Williams sinoć je održao koncert u Puli, a antička arena poslužila je kao najljepša kulisa predstave na kojoj je britanski glazbenik publiku počastio svojim najvećim hitovima. Osim da je zasluženo tako cijenjen i voljen kao glazbenik, Robbie je pokazao da je pravi zabavljač kojem je stalo do njegove publike.

Prije negoli je otpjevao jednu od pjesama koje je izvodio još u devedesetima, Williams je s publikom odlučio podijeliti i priču o svojim glazbenim početcima.

Ispričao je priču o petorki iz Manchestera koji su kao tinejdžeri velikih snova krenuli u glazbenu karijeru s grupom Take That. Započeo je priču o 1990. godini kada je grupa osnovana, a onda iznenadio publiku i s nekoliko rečenica koje je posvetio našem najvećem nogometašu u povijesti.

Našalio se da je njegova karijera počela u isto vrijeme kao i karijera Luke Modrića, koji je tada kao petogodišnji dječak vrijeme provodio igrajući se loptom ni ne sluteći da će postati jedan od najvećih nogometaša svih vremena.

'Dječak se zvao Luka Modrić. Obožavam Luku Modrića', rekao je Williams nakon čega su uslijedile ovacije publike.

  • +9
Robbie Williams u pulskoj Areni Izvor: Pixsell / Autor: Sasa Miljevic /PIXSELL