kakva pohvala

Robbie Williams podijelio dojmove sa sinoćnjeg koncerta u pulskoj Areni: 'Nevjerojatno'

28.06.2023 u 12:21

Bionic
Reading

Mnogi još zbrajaju dojmove sa sinoćnjeg nastupa Robbieja Williamsa u pulskoj Areni, a da je bio oduševljen atmosferom, potvrdio je i sam glazbenik na društvenim mrežama

'Prva noć u Puli bila je prilično nevjerojatna. Hoće li večeras biti još bolje?', napisao je Robbie Williams te pokazao nekoliko fotografija s koncerta.

Fanovi su mu u komentarima pisali da mu je koncert u Puli bio fantastičan, hvalili njegovu energiju, opisali sinoćnji nastup kao 'nešto što se događa jednom u životu', a među komentatorima na Instagramu našlo se i jedno poznato lice, ono nekadašnje manekenke, danas dizajnerice nakita, Anite Dujić. Osim nje na koncertu je bila i Nives Ivanišević te Goran Bogdan s djevojkom Jovanom Stojiljković.

Podsjećamo, sinoć su ga slušale tisuće ljudi iz Hrvatske, regije i svijeta, a obožavatelji su ispred Arene 'kampirali cijeli dan čekajući ulazak. Robbie je izveo je pregršt poznatih hitova te napravio pravi šou na pozornici. Jednu sretnicu u masi poljubio je u obraz, dok je drugu damu ispitivao o njezinom bujnom dekolteu, a spomenuo je i Luku Modrića te je otpjevao baladu za jednu od obožavateljica.

  • +9
Robbie Williams u pulskoj Areni Izvor: Pixsell / Autor: Sasa Miljevic /PIXSELL