SA MAMOM KATIE

Dok je Tom Cruise uživao na koncertu Taylor Swift, njegova kći slavila je maturu

23.06.2024 u 11:35

  • +3

Suri Cruise

Izvor: Profimedia / Autor: BROSNYC / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

U odsustvu slavnog oca, koji je ovog petka uživao na londonskom koncertu Taylor Swift, 18- godišnja Suri Cruise izgledala je presretno nakon što joj je svečano uručena srednjoškolska diploma

Podršku Suri Cruise na maturi održanoj u kazalištu United Palace u Washington Heightsu pružila je 45- godišnja Katie Holmes koja, poput kćeri, ovog petka nije skrivala ponos i sreću.

Nakon diplome ostvarene u srednjoj školi LaGuardia, Suri bi ove jeseni trebala pohađati Sveučilište Carnegie Mellon u Pittsburghu. Ispod crvene toge i kape za ceremoniju dodjele diploma, nosila je dugu bijelu haljinu, a štikle je ubrzo nakon nje zamijenila kultnim starkama. Uspjeh kćeri glumica Katie Holmes proslavila je u blijedo žutom kompletu stvorenom od polo majice i hlača s naborima.

Surina maturalna knjižica prikazala je njezino ime kao Suri Noelle, čime je dodatno potvrđeno da koristi srednje ime svoje majke umjesto očevog prezimena Cruise.

Njezin otac ovog petka uočen je na rasprodanom londonskom koncertu Taylor Swift, baš kao i britanski princ William koji je na njemu uživao sa Charlotte i Georgeom.

Unatoč tatinoj odsutnosti, Suri je bila okružena voljenima i kolegama iz razreda, s kojima se moglo vidjeti kako izmjenjuje prijateljske zagrljaje nakon ceremonije.

Surina srednja škola je LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts, koja se često naziva jednostavno LaGuardia, a to je javna srednja škola specijalizirana za podučavanje vizualnih i izvedbenih umjetnosti.

Suri, čiji slavni otac nije sudjelovao u njezinom odgoju, uvijek je bila odlučna u tome da sama kroči svojim putem.