srednjoškolska ljubav

Suri Cruise pokazala svog dečka: Tko je misteriozni mladić?

20.06.2024 u 20:21

Bionic
Reading

18-godišnja Suri Cruise skriva svoj život od zainteresirane javnosti, no s obzirom na slavu njezinih roditelja - to nije nimalo lak zadatak. Maturantica je na srednjoškolsku proslavu mature stigla u posebnom društvu, a mladić je zbog vala interesa zaključao društvene mreže

Završetak srednjoškolskog obrazovanja maturanti obilježavaju maturalnim zabavama, a isto je učinila i jedna od najpopularnijih maturantica na svijetu - Suri Cruise! Iako njezinih roditelja Toma Cruisea i Katie Holmes nije bilo ni na vidiku, 18-godišnja Suri nije skidala osmijeh s lica okružena prijateljicama i prijateljima, ali i posebnim mladićem kojeg je držala za ruku.

Mladić i Suri zajedno su stigli na Upper West Side na Manhattanu, a držeći se za ruke pokazali da su više od prijatelja! Elegantni je mladić strpljivo fotografirao Suri s njezinim srednjoškolskim prijateljicama, a onda se i on pridružio poziranju.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Kako doznaje DailyMail, riječ je o Tobyju Cohenu, mladiću s kojim je Suri pohađala srednju školu LaGuardia u New Yorku.

Toby Cohen je pjevač i tekstopisac, mladić izraženog interesa za svijet glazbe u koji je već kročio putem društvenih mreža. Na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuje isječke svojih obrada popularnih pjesama, a sa svijetom je podijelio i dvije vlastite pjesme 'Blindly' i 'I Know Who You Know'. Uz pjevački talent, pokazao je da zna svirati i klavir i gitaru.

Zanimanje za glazbu toliko je snažno da je odlučio upisati i prestižni Berklee College of Music u Bostonu.

S obzirom da Suri ove jeseni kreće na fakultet na Sveučilištu Carnegie Mellon u Pittsburghu u Pennsylvaniji, bit će teško održati vezu s mladićem koji studira udaljen čak devet sati vožnje, no uz džentlmenske manire koje je Cohen pokazao na maturalnoj zabavi te trunčicu dobre volje, veza iz srednjoškolskih dana možda i preživi udaljenost.

na Manhattanu

Ovim je potezom iznenadila sve: Suri Cruise na maturalnu stigla u zanimljivom društvu

Pogledaj galeriju