dijele isti stil

Katie Holmes rijetko priča o svojoj Suri, a sad je otkrila zanimljiv detalj

10.06.2024 u 23:49

Bionic
Reading

Baš kao i mnoge djevojke, i Suri Cruise ponekad zaviri u majčin ormar te 'posudi' neki zanimljivi komad. U rijetkom razgovoru, Katie Holmes otkrila je ponešto o stilu svoje jedinice

Glumica Katie Holmes nema običaj govoriti o svom odnosu s kćeri Suri, no na ulicama New Yorka često ih se može vidjeti zajedno. Majka i kći često se druže šetajući avenijama, a dijele i isti modni izričaj. Urbani boho stil njihov je zaštitni znak, a Katie je otkrila dijele li odjeću.

Priznavši da Suri ponekad poželjeti posuditi neke komade, objasnila je da 18-godišnjakinja ima svoj vlastiti stil.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

I majku i kći se često može vidjeti u traperu, a obje su ljubiteljice brenda Adidas te često nose obuću brenda. Osim toga, puno su im draži oversized komadi koje kombiniraju u svojim svakodnevnim odjevnim kombinacijama.

Iako je Katie spremila neke komade koje bi voljela da Suri naslijedi, svjesna je da 18-godišnjakinja 'fura' svoj stil. Estetika je itekako zanima pa će Suri najesen krenuti i studirati dizajn na jednom od prestižnih privatnih sveučilišta u Americi, a pitanje je hoće li možda i dizajnirati nešto će nositi i njezina majka.

'Ponekad ono osnovno definitivno nestane, ali u redu je', priznala je Katie otkrivši da se kćer ipak ponekad posluži njezinom garderobom.

slična mami

Suri Cruise nosi kultne tenisice koje čak ni sambice i gazelice ne mogu izgurati s modne scene

Pogledaj galeriju

Katie Holmes, za koju se govori da je jedna od najbolje odjevenih glumica, mijenjao se tijekom godina, no uvijek je vjerna klasici koju ponekad kombinira s nekim sezonskim trendom.

I dok smo je u devedesetima češće viđali u uskim haljinama, sada je vjerna opuštenijim krojevima: 'Osjećam da, na neki način, da. Kad je moje dijete bilo jako malo, privlačilo me je nositi puno haljina. Prolazite kroz te različite faze majčinstva i one govore u čemu se osjećate ugodno, a u čemu ne. Tako da se tijekom godina moj stil tu i tamo promijenio', rekla je zaključivši kako je majčinstvo ipak utjecalo na njezin stil.

katie holmes

Kraljica ulične mode ne odvaja se od ovog kaputa, a nosi ga i na balerinke i izgleda sjajno

Pogledaj galeriju