nogometaši na odmoru

Dok iz Brozovićeva Ferrarija trešte narodnjaci, Duje Čop se s djevojkom odmara na Ibizi

16.06.2017 u 10:54

Bionic
Reading

S popriličnim iznosima na bankovnim računima, nogometaši ne moraju previše vagati kod odluke gdje će i kako provesti godišnji odmor. I dok se igrač Real Sportinga Duje Čop na Ibizi odmara s djevojkom Anom Kurobašom, Marcelo Brozović svoje dane, dok mu supruga Silvija ne rodi dijete, krati vožnjom u skupocjenom automobilu

Nogometna sezona je završila, a igrači su krenuli na dugoočekivani godišnji odmor. Igrač Real Sportinga de Gijón Duje Čop, na svom se Instagram profilu pohvalio odmorom na Ibizi, kamo je otputovao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Anom Kurobašom.

Par je odsjeo u hotelu Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, a dane provode odmarajući se na ležaljkama i ispijajući ružičasti Veuve Clicquot Rich.

Beautiful day 🙋🏻‍♂️🌞👑 #enjoyyourday #bepositive #sunnyday

Objavu dijeli Duje Čop (@dujecop)

Njegov odmor razlikuje se od odmora njegova suigrača iz reprezentacije i igrača Inter Milana, Marcela Brozovića, čija je snimka vožnje u Ferrariju postala hit.

Ni sama vožnja u skupocjenom automobilu nije nikome toliko zapela za oko, koliko to što iz zvučnika trešti glazba Mile Kitića, a dobri poznavatelji tog melosa odmah su prepoznali da je riječ o pjesmi 'Gadure'. Navijači njegova kluba odmah su ga iskritizirali i poručili mu da napusti klub.

Marcelo Brozović time se ne zamara. Trenutno je okupiran slatkim brigama, budući da bi uskoro njegova supruga Silvija, s kojom se vjenčao u prosincu pred Božić, trebala roditi njihovo prvo dijete.

👀🤔🔝 #epicbrozo

Objavu dijeli Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic)