ATRAKCIJA NA TRIBINAMA

Otkrivamo tko je ljepotica koja je zaludila Duju Čopa

16.06.2016 u 15:44

Bionic
Reading

Ona je vlasnica nekoliko titula izbora ljepote, manekenka s uspješnom karijerom u Milanu i Turskoj, zaštitno lice spotova hrvatskih pjevača, ali i modnih kampanja, a trenutno je najtraženija zbog svoje ljubavne veze s nogometašem Malage i hrvatskim nogometnim reprezentativcem Dujom Čopom

27-godišnja Ana Kurobasa nerado govori o svom privatnom životu, no u rijetkim intervjuima o svojim modnim uspjesima uvijek ističe kako je njezin put bio trnovit i da se za sve u životu morala sama izboriti. Ponosna je bila na titulu prve pratilje na izboru za Miss Universe, koju je osvojila prije osam godina, kao i na to što je prije dvije godine uvrštena među 12 najseksi Hrvatica.

Manekenstvo je stavila malo po strani otkako je u vezi s Čopom. Njihova je veza ozbiljna te se Ana Kurobasa s njim prvo preselila u Cagliari, glavni grad Sardinije, a potom i u španjolsku Malagu.

Crazy sunday ! ????❤️???????? #crazy #AKS #nike #malaga #costadelsol

Videozapis objavljuje Duje Čop (@dujecop)

Zbog dečka Duje Čopa, Ana Kurobasa se preselila u Malagu

Family day ❤️?????? #malaga #family #familyday

Fotografiju objavljuje Duje Čop (@dujecop)

Slobodno vrijeme Ana Kurobasa i Duje Čop u Malagi koriste za izlete

'Kad god sam bila na nekom životnom raskrižju, uvijek sam slušala svoje srce, a kada pronađeš osobu koja ti idealno odgovara, onda ideš i na kraj svijeta s njom. Duje i ja smo proveli puno lijepih trenutaka zajedno, on nije samo moj momak, već i moj najbolji prijatelj. Uvijek mi je bio podrška u mom poslu, kao i ja njemu u njegovom, tako da je odluka o zajedničkom preseljenju bila logičan slijed događaja', rekla je lijepa Kaštelanka za portal dalmacijanews.hr, nedugo nakon što se s dečkom preselila u Italiju.

My queen and me in the castle ????????❤️

Fotografiju objavljuje Duje Čop (@dujecop)

'Moja kraljica i ja ispred našeg dvorca', napisao je Duje Čop na svome Instagramu

Ana Kurobasa najvjernija je navijačica Duje Čopa, pa ima i dres sa svojim imenom

La GA no ! ❤️??????☀️????#AKS #90 #kupanje

Fotografiju objavljuje Duje Čop (@dujecop)

Fotografije s Anom Kurobasom Duje Čop rado objavljuje na svom Instagramu

Zanimljivo je kako se njezina fotografija našla na naslovnici knjige o Jamesu Bondu za hrvatsko tržište, a glumila je i u spotovima Giuliana te Tihe Orlića. Trenutna preokupacija zasigurno joj je plasman hrvatske nogometne reprezentacije u Francuskoj, a u kojoj igra njezin odabranik.

Pogledajte spotove Giuliana i Tihe Orlića u kojima je glumila Ana Kurobasa: