NE MARI ZA GLASINE

Dok belgijski mediji pišu o krizi u njezinom braku, Blanka Vlašić uživa u trudnoći u rodnom gradu

22.10.2022 u 08:13

Bionic
Reading

Posljednjih dana Blanka Vlašić našla se ponovno u medijima, i to onima u Belgiji, odakle je njezin suprug Ruben Van Gucht, no, ako je suditi po fotografijama i objavama, time se niti najmanje ne zamara

Sportski novinar Ruben Van Gucht iza sebe već ima jedan brak sa Charlotte, kojem je, navodno došao kraj zbog njegovih prevara. Prema pisanju belgijskih medija, 35-godišnjak je bivšu suprugu varao sa Charlotte Van Looy, koja je pak bivša supruga glumca Adriaana Van den Hoofa.

A navodno je upravo fatalna Charlotte razlog nove bračne krize Van Guchta, koji je od svibnja ove godine u braku s našom Blankom Vlašić i s kojom krajem godine očekuje prvo zajedničko dijete.

Upravo to glavna je tema posljednjih dana belgijskih, ali i naših medija, koji ne prestaju pisati kako Van Gucht vara trudnu Blanku. No, sudeći po objavama na Instagramu, ona sama time se ne zamara. Barem ne za javnost.

Na svom Instagram Storyju objavila je svoje nove trudničke fotografije, točnije selfije nastale tijekom još jedne šetnje rodnim Splitom. Sa svojim četveronožnim ljubimcem Blanka uživa u dugim šetnjama prirodom, zahvaljujući kojima je i ostala u top formi unatoč trudnoći.

  • +2
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Na jednoj od fotografija čak je pokazala i svoj sada već poveći trudnički trbuščić, a da joj trudnoća itekako godi i pristaje, vidljivo je na njezinom licu bez trunke šminke.