SRETNA TRUDNICA

Blanka Vlašić pohvalila se sve većim trudničkim trbuščićem

22.09.2022 u 10:20

Bionic
Reading

Kraj 2022. godine za našu proslavljenu atletičarku trebao bi biti najsretniji u životu, budući da je tada termin poroda njezinog prvog djeteta, čemu se Blanka Vlašić iznimno veseli

Blanka Vlašić i njezin suprug Ruben Van Gucht krajem godine postat će roditelji, a kako je već otkrila naša proslavljena atletičarka, u njihovu malu obitelj stiže - sin.

Ljeto je provela iznimno aktivno, ne dopuštajući da joj trudnički trbuščić smeta u bilo kakvoj fizičkoj aktivnosti, pa je redovito i vježbala, što je pokazala i na svom Instagram profilu.

A sada je upravo svoj profil iskoristila da pokaže kako je njezin trbuščić sve veći. Odjevena u usku majicu, Blanka Vlašić snimila je selfie na kojem je zavezane kose i sa sunčanim naočalama na licu, u crnim tajicama i crnoj majici preko koje je prebacila traper jaknu isprane crne boje.

Da joj trudnoća itekako godi, vidi se na njezinom licu.

  • +2
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Podsjetimo, Blanka Vlašić iznenadila je sve kada je upravo svoj Instagram profil iskoristila da s javnosti podijeli sretne vijesti - da se udala za belgijskog novinara Rubena Van Guchta. A ne samo da je iznenadila vjenčanjem, održanim 26. svibnja u krugu bliskih joj ljudi, tim više što nitko nije niti znao da je u vezi, a dodatno iznenađenje priredili su otkrivši i da zajedno čekaju dijete.