TKO JE FILIP KRATOFIL?

Nakon objave sretne vijesti mnoge zanima s kime Lana Jurčević čeka dijete

27.07.2023 u 17:06

Bionic
Reading

Četiri mjeseca pjevačica Lana Jurčević u sebi je čuvala najveću, ali i najljepšu tajnu - da će ona i Filip Kratofil kroz nekoliko mjeseci po prvi puta postati roditelji. O Lani znamo sve, no tko je njezin partner i otac budućeg djeteta?

Uz emotivni video na kojem pokazuje test na trudnoću i svog dečka Filipa Kratofila koji joj ljubi trbuh, Lana Jurčević je napisala '16.3.2023.', otkrivši da je na taj datum otkrila da je u drugom stanju. Sretnu vijest sada je napokon podijelila sa svojim obožavateljima, a u samo pet sati od objave, dobila je na Instagramu preko 2 tisuće javnih poruka.

Trbuščić se nazirao već tjednima, a posebno je do izražaja došao tijekom proslave 5. rođendana njezinog kozmetičkog brenda La Piel. No, Lana je tek sada potvrdila da će uskoro po prvi puta iskusiti majčinstvo.

A ono što mnoge zanima je tko je Filip Kratofil, s kojim je u dugogodišnjoj vezi i s kojim je odavno vješto spojila privatno i poslovno. Ono što je još u počecima njihove veze Lana potvrdila je da njezin dečko ne voli medijsku pažnju, a ona je to odlučila poštovati.

  • +4
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Ako i objavi njihovu zajedničku fotografiju, u većini slučajeva na njima se njegovo lice vidi tek djelomično. Par je u vezi od 2017. godine, a već su se godinu kasnije odlučili na ozbiljan korak - započeti poslovnu suradnju. Tada je Filip Kratofil postao direktor njezinog kozmetičkog brenda La Piel.

U poslu je Lana Jurčević zadužena za kreativu, dok Filip brine o financijama. Čini se da su time napravili pun pogodak, jer tvrtka posluje više nego uspješno već pet godina i postiže zavidne rezultate, a brojne nove suradnje samo se nižu.

Ono što se zna o Filipu je da ima brata blizanca Antonia, koji je pak u vezi s Laninom kolegicom s estrade, Zsa Zsom, a njihovi roditelji vlasnici su restorana na Sljemenu.