TRUDNOĆA JOJ GODI

Prije vjenčanja i rođenja sina Fani Stipković 'puni baterije' u rodnoj Veloj Luci

26.07.2023 u 09:58

  • +16

Fani Stipković na Korčuli

Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Bionic
Reading

Nekada manekenka, danas sportska novinarka i voditeljica Fani Stipković u šestom je mjesecu trudnoće, a trenutno uživa u rodnoj Veloj Luci sa četveronožnim ljubimcem, chihuahuaom Che

40-godišnja Fani Stipković ove će jeseni s bivšim nogometašem, 55-godišnjim Fernandom Hierrom, prvi puta iskusiti čari roditeljstva.

Trudnoća joj itekako godi i nema nikakvih tegoba, zbog čega može nesmetano uživati u putovanjima. Trenutno je u Hrvatskoj, točnije u rodnoj Veloj Luci gdje joj društvo pravi njezin četveronožni ljubimac Che.

Pixsellova fotografkinja snimila ju je u šetnji rivom, a bivša manekenka, danas sportska novinarka, pozirala joj je i u omiljenom kafiću.

Fani Stipković na Korčuli Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Na Korčuli Fani Stipković uživa u kupanju, ali i nadolazećim mjesecima koji će za nju uistinu biti izazovni. Uskoro putuje za Madrid, a potom i u Meksiko gdje je zbog posla preselio njezin zaručnik, a par planira i vjenčanje prije negoli se u listopadu rodi njihov sin.

Podsjetimo, Fani Stipoković se zbog Fernanda Hierre ove godine preselila iz Španjolske, gdje je godinama živjela, u Meksiko jer je bivši nogometaš tamo postao direktor nogometnog kluba Chivas.

Fani Stipković na Korčuli Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Njihova ljubavna priča počela je na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. dok je Fani radila reportažu. Krajem 2021. zajedno su se pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su u vezi.