neumorna je

Poznato je kad Doris Pinčić Guberović odlazi na porodiljni

27.07.2023 u 10:31

Bionic
Reading

Glumica i voditeljica čeka svoje treće dijete koje samo što nije stiglo na svijet, a zanimljivo je da je odlučila ne ići na porodiljni te je ranije najavila da namjerava raditi što dulje može. Odrađuje šihte u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', a tijekom trudnoće imala je i druge voditeljske angažmane

Bez obzira na visoki stupanj trudnoće (trebala bi roditi za mjesec dana), Doris Pinčić Guberović i dalje redovno vodi HRT-ovu emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska', a u srijedu je u sklopu spomenute emisije vodila rubriku 'Roditeljski kutak'.

Gledatelje zanima do kad će svestrana Zadranka biti pred kamerama. 'Doris će raditi do kraja trudnoće', poručili su s HRT-a za Story. Mnogi su proteklih mjeseci hvalili lijepu trudnicu i divili joj se zbog toga što radi unatoč povećem trudničkom trbuhu ali i velikim vrućinama.

Inače, Doris će početkom rujna proslaviti 35. rođendan, a bebu čeka sa suprugom Davorom Guberovićem s kojim se u tajnosti vjenčala u studenom prošle godine. Ovo će im biti prvo zajedničko dijete. Doris ima dvoje djece iz prethodnog braka s pjevačem Borisom Rogoznicom, a Davor također iza sebe ima brak i dvoje djece.

  • +3
Doris Pinčić Guberović Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL