nikako joj nije dosadno

Danijela Dvornik prepričala simpatičnu dogodovštinu s unukom Balie i raznježila pratitelje

05.05.2021 u 09:34

Bionic
Reading

Najpoznatija domaća baka, 53-godišnja udovica Dine Dvornika proživljava najljepše dane uz svoje dvije unuke, Balie Dee i Lumi Wren koje već nekoliko dana borave s njom na Braču. Poznato je kako blogerica na društvenim mrežama rado dijeli podsjetnike na zajedničke trenutke i 'crtice' koje doživi s unučicama, a i ovog puta je raznježila pratitelje

Malena Balie odavno je već postala prava zvijezda bakinog Instagram profila pa Danijela Dvornik često ističe koliko uživa u vremenu koje provodi s malenom, ali i njezinom mlađom sestricom, kćerima influencerice Elle Dvornik Pearce.

'Danas je bio divan, sunčan i topao dan. Jedan od onih dana koji iako miriše na proljeće, podsjeća na ljeto. Osim što smo cijeli dan bile aktivne provodeći u šetnjama, parku i vožnji romobilom što je posebno veseli, na njeno inzistiranje otišle smo na 'beach'. Zapravo, od kada je došla na Brač nije prestala pitati 'Baka, je li danas dovoljno vruće za more?' jer biti kod bake u 'druga house' a ne ući u more je kao da nije bila. Totalno razumijem tu malu glavu', piše blogerica.

'I tako dok sam ja bacala kamenčiće u more, Balie je svukla sve sa sebe i hrabro zakoračila u more, odlučna da otvori ljetnu sezonu 2021. Mislila sam da će je temperatura mora koja još nije dosegla toplinu za ulazak u more (barem ne meni ), odvratiti od kupanja, ali Balie to nije omelo. Želja je bila veća. Pustila sam je da uživa. Jer to su ti trenuci koji ostaju za cijeli život. I onda na kraju dana, kad sam je spremila u pidžamu, napravila kakao i kad mi je šapnula 'Baka , I love you', znaš da ništa nije važno u tom trenutku i da sav umor ima smisla', završila je objavu.

'Ne znam čija je, ja u more udem samo ako je 45 stupnjeva', odmah je komentirala Ella, a ostali su Danijeli poručili da uživa i da je to predivno opisala, da je super baka, zanimali se za temperaturu mora.

  • +3
Danijela Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL