ŽENSKI IZLAZAK

Djevojke naših nogometnih reprezentativaca pokazale kako se provode u Londonu

30.08.2018 u 17:47

Bionic
Reading

Dok njihovi muškarci započinju novu nogometnu sezonu u matičnim klubovima, supruga Matea Kovačića, Izabel Kovačić i atraktivna djevojka Tina Jedvaja, Dina Dragija uživaju u noćnim provodima u Londonu

Nakon kratkih odmora na Jadranu, naši reprezentativci započeli su nogometnu sezonu u svojim klubovima. Mateo Kovačić potpisao je novi ugovor s engleskim prvoligašem Chalseom i sa suprugom Izabel preselio u London.

Mlada ljepotica počela se polako privikavati na novu okolinu, a sada je ugostila i voljene prijateljice s kojima se provodi po britanskoj metropoli.

U posjet joj je stigla vjenčana kuma Ena Cupać ali i djevojka našeg mladog reprezentativca Tina Jedvaja, Dina Dragija. Atraktivne ljepotice dane provode razgledavajući metropolu, a večeri su rezervirane za lude provode.

#MayfairNights 🌸

A post shared by Ena Cupac (@ena_cupac) on

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije njihova večernja izlaska u elitni restoran, kada su oduševile svojim elegantnim izdanjima. Gospođa Kovačić odjenula je izazovnu haljinu cvjetnog uzorka dok se Dina opredijelila za svijetloplavo odijelo.

🇬🇧

A post shared by ®Dina Dragija ( Дина ) (@_dinad_) on