LJETNI STAJLING

Pljušte komplimenti: Prelijepa Izabel Kovačić oduševila prirodnim lookom

28.07.2018 u 12:08

Bionic
Reading

Atraktivna supruga našeg nogometnog reprezentativca i igrača Real Madrida, aktivna je na društvenim mrežama gdje ima brojne obožavatelje koji je redovito opasipaju komplimentima

Jedna od naših najljepših wagsica koja je oduševila i španjolske medije, pokazala je kako i u običnom, dnevnom stajlingu izgleda za čistu peticu.

Plavokosa Zagrepčanka koja se prošle godine udala za Matea u Sesvetskim Selima, počastila je svoje pratitelje na Instagramu najnovijom fotografijom na kojoj je pozirala u neodoljivom ljetnom stajlingu uz obalu mora.

Izabelin zaštitni znak, bujna kosa posvijetljena s trendi pramenovima ovoga puta je bila stilizirana u trendi beach valove koji su već nekoliko sezona veliki hit, a zbog koje je često uspoređuju s glazbenim divama Shakirom i Beyonce.

C R O A T I A 🇭🇷

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Izabel je sve oduševila bez puno šminke na licu i u modernom topu golih ramena koji je podignula sa zanimljivom ogrlicom kao stvorenom za ljeto.

  • +14
Mateo i Izabel Kovačić na vjenčanju Mateove sestre Jelene Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic

Naravno, komplimenti nisu izostali: 'Tako si savršena', 'Zgooodna', 'Predivna jednostavno lipa', nisu štedjeli riječi hvale Izabelini pratitelji na Instagramu.

Mateo i Izabel Par upoznali su se još dok su bili djeca u crkvi u kojoj je hvaljeni nogometaš bio ministrant, dok je Izabel pjevala u crkvenom zboru. Bilo je to prije osam godina, a prošle godine u lipnju stali su pred oltar i organizirali glamurozno vjenčanje u Zagrebu.

Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL