ODUŠEVLJENI SU

Britanski mediji zaluđeni Izabel Kovačić; obožavatelji je prozvali 'kraljicom Londona'

10.08.2018 u 11:13

Bionic
Reading

Dolazak Matea Kovačića na jednogodišnju posudbu u nogometni klub Chelsea, oduševio je tamošnje navijače. No, ovoga puta zvijezda nije samo on, već i njegova supruga Izabel, o kojoj su se već raspisali britanski mediji

Iako je zvijezda trebao biti Mateo Kovačić, kao i njegov prelazak u nogometni klub Chelsea, britanski mediji više su pažnje posvetili njegovoj lijepoj supruzi - Izabel Kovačić. Trebalo im je tek malo vremena da 'pohvataju' sve konce, pa da krenu s nizom komplimenata na račun naše supruge nogometaša.

Kako piše Daily Star, kada Kovačić stigne u zapadni dio Londona, s njim će tamo stići i njegova supruga Izabel Kovačić koja je 'slavna u svojoj domovini' te je mnogi uspoređuju, zbog njezine plave, često lagano nakovrčane kose, sa Shakirom.

Čim se doznalo da je Mateo Kovačić na godinu dana otišao na posudbu u London, i na Izabelin Instagram profil stigli su mnogobrojni engleski navijači, koji su se joj poželjeli dobrodošlicu, ali i komplimentirali riječima da je 'kraljica Londona', dok su se Realovi obožavatelji u suzama opraštali od omiljene WAG-sice.

  • +14
Mateo i Izabel Kovačić na vjenčanju Mateove sestre Jelene Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic