SUZE I ZAGRLJAJI

Djevojke i supruge tješile naše rukometaše nakon poraza

28.01.2017 u 13:48

Bionic
Reading

Dramatično polufinale na ovogodišnjem svjetskom rukometnom prvenstvu hrvatski će rukometaši teško zaboraviti, a tugu nakon utakmice pokušali su zagrljajima ublažiti njihove supruge, djevojke i djeca koji su ih posljednjih dana bodrili na tribinama u Parizu. Priliku za to imat će i sutra kad Hrvatska igra protiv Slovenije za treće mjesto

Kako u sretnim tako i u najtežim trenucima, koje su sinoć iskusili hrvatski rukometaši, imali su podršku svojih najbližih, supruga i djece koji su ih do zadnje sekunde bodrili u Parizu. Nakon dramatičnog kraja mnogi su utjehu potražili u zagrljaju svojih mališana, poput izbornika Željka Babića koji je uz igrače pokušao utješiti i svog sina.

Uz Stipu Mandalinića bila je njegova zaručnica Matea, uz Luku Stepančića supruga Ana, a uz Jakova Gojuna supruga Kristina i njihov sin.

'Moramo se resetirati, sutra je već utakmica za treće mjesto. Moramo dati sve od sebe i probati osvojiti medalju jer to bi bilo čudo za Hrvatsku. Ja sam ponosan na igrače. Pokazali su što znači igrati za domovinu. Ponavljam, to je sport. Slovenija je imala dan odmora više. Moramo pronaći dodatnu snagu i probati pobijediti. Dati ponovno sve od sebe i neka bude Božja volja,' poručio je izbornik Željko Babić.

  • +5
Supruge i djevojke tješile hrvatske rukometaše nakon poraza s Norveškom Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL