OBITELJSKA UŽIVANCIJA U UMAGU

Djeca podučavaju Ivaniševiće: Život čine i male stvari

17.07.2019 u 21:18

Bionic
Reading

Proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević boravi u Umagu gdje se održava teniski turnir Croatia Open Umag 2019., a svaki slobodni trenutak koristi za uživanje s obitelji

Slavni tata odveo je u utorak svoga sina Emanuela, kojega je dobio s Tatjanom Dragović, na adrnalinsku vožnju letećim tanjurom po moru.

OBITELJSKA UŽIVANCIJA

Goran Ivanišević sina odveo na ludu vožnju 'letećim tanjurom'

Pogledaj galeriju

U srijedu se naš osvajač Wimbledona družio s Patrickom Rafterom, s kojim ga očekuje repriza legendarnog finala Wimbledona iz 2001. godine, i novinarima u Social media roomu, a nakon službenih dužnosti posvetio se opet obitelji.

Njegova supruga Nives objavila je na Instagramu boomerang video na kojemu se vidi kako s Goranom odmjerava snage u zračnom hokeju.

Možda borba vrhunskog tenisača i voditeljice u ovoj zabavnoj igri nije najravnopravnija na svijetu, ali Ivaniševićima rezultat ionako nije bio važan, nego male stvari koje život znače.

'Dok pokušavamo djecu naučiti sve o životu, naša djeca nas poučavaju tome što sve čini život', napisala je Nives u objavi.

Zgodna voditeljica s proslavljenim je tenisačem počela zajedno živjeti ubrzo nakon što su se upoznali i zaljubili. Vjenčali su se prošle godine na intimnoj ceremoniji u u krugu obitelji i najbližih prijatelja, a u rujnu je Nives rodila svoje prvo dijete, sina Olivera.

Goranu je Oliver treće dijete, a kćer Amber Mariju i sina Emanuela dobio je s bišom suprugom, manekenkom i modelom Tatjanom Dragović, s kojojm je ostao u dobrim odnosima.

  • +5
Nives Ivanišević u novoj modnoj kampanji ELFSA Izvor: Promo fotografije / Autor: Danijel Galić