U SVEMU POSEBNA

Meghan uvodi nova pravila: Zašto majka Doria Ragland ima povlašten tretman?

21.09.2018 u 15:07

Bionic
Reading

Meghan Markle u mnogočemu je promijenila pravila kraljevske obitelji i dokazala da ne mari za dosadašnje stanje stvari. Jedan u nizu njezinih debija bio je u četvrtak kada je na službeno kraljevsko događanje dovela majku, Doriju Ragland. Tako nešto, nitko prije nje nije prakticirao

Na iznenađenje mnogih, a ponajviše britanske javnosti, sinoć se u Kensingtonskoj palači povodom predstavljanja kuharice 'Together: Our Community Cookbook', u društvu princa Harryja i Meghan Markle naša i njezina majka Doria Ragland.

Iako je upravo vojvotkinja Meghan bila domaćica ovog kraljevskog događaja koji je prošao bolje od očekivanog, nije dugo trebalo da se svi zapitaju uvodi li 37-godišnjakinja nova pravila u kraljevstvo.

  • +15
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, pogleda li se u prošlost, može se primijetiti da niti jedna vojvotkinja ili princeza prije nje nije dovodila članove vlastite obitelji na poslovna događanja vezana za kraljevstvo, a ovo je svakako bilo jedno od takvih.

Uzmimo za primjer Kate Middleton, Meghaninu šogoricu i nešto iskusniju članicu kraljevske obitelji. Vojvotkinja od Cambridgea nikada majku, Carole Middleton, nije povela na angažmane, a prigode na kojima je ona bila prisutna bila su krštenja unučadi, obiteljska okupljanja ili pak vjenčanja. Isto tako ni njezin zet princ William nije je nikada zvao na prijeme poslovnih oblika.

Mnogi se sada pitaju zašto Doria Ragland uživa povlašteni tretman naspram Carole Middleton.

  • +6
Doria Ragland Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Budući da se nedavno počelo šuškati kako 62-godišnja Amerikanka seli za stalno u London te da je dala otkaz u klinici u kojoj je radila kao socijalna radnica i učiteljica joge, pretpostavlja se da ćemo gospođu Ragland gledati i u mnogim angažmanima koji dolaze.