ZVIJEZDA 'SLIVERA' I 'VATRENIH KACIGA'

Dirljivom objavom poznati holivudski glumac otkrio da mu se sin godinu dana bori s opakom bolešću

05.10.2019 u 23:42

Bionic
Reading

Sin glumca Williama Billyja Baldwina, koji se proslavio devedesetih s filmovima 'Vatrene kacige' i 'Sliver', godinu dana se mirno i bez velike pompe bori protiv raka, objavio je glumac na svom Instagram profilu

Sedamnaestogodišnji Vance obolio je prije godinu dana, a njegov otac, mlađi brat slavnog Aleca Baldwina, objavljujući vijest nije mogao sakriti ponos na svoga sina, velikog borca.

'Prije godinu dana mome sinu Venceu dijagnosticiran je rak… bio je star 16 godina. Ostao je miran… kao i svi mi. Prošao je 28 kura kemoterapije, ali i dalje je ostao vrlo pozitivan, usredotočen, živeći što je moguće normalnijim životom… svaki dan', napisao je Billy Baldwin uz fotografiju preuzetu s njegovog profila, na kojoj prkosno nosi majicu s printom sitnog uzorka na kojemu piše #F#ckCancer.

'Klinac je gadan kučkin sin. Oštar kao čavao, pakleno smiješan, čvrst kao nokat i sa srcem od zlata. Hrabrost. Snaga. Srčanost. Stav. Ratnik… nikad nisam vidio ništa slično tome. Nikad nisam bio ponosniji. Volim te sine', zaključio je svoju dirljivu poruku sinu Baldwin i zahvalio se svima koji su pružili podršku njegovoj obitelji u protekloj godini.

Baldwinova supruga Chynna Phillips, pjevačica benda Wilson Phillips, suprugovu objavu komentirala je riječima: 'Naše dijete. Naš junak'.

Billy i Chynna u braku su od 1995. godine, a osim Vencea imaju i kćeri Jameson i Brooke.