ŠIRI SE OBITELJ

Slavni glumac otkrio da s drugom suprugom planira peto dijete

05.09.2019 u 22:02

Bionic
Reading

Američki glumac Alec Baldwin koji s upola mlađom suprugom Hilariom dijeli četvero djece otkrio je da sada planiraju još jednog nasljednika

Da ima želju proširiti svoju šesteročlanu obitelj, 61-godišnji glumac Alec Baldwin otkrio je za magazin People kada je rekao: 'Supruga i ja imamo četvero djece, no ona sada želi još jedno, pa ćemo imati petero.'

S 35-godišnjom Hilariom Baldwin, slavni glumac oženio se 2012. godine, a potom su na svijet došli šestogodišnja kćer Carmen, četverogodišnji Rafael, dvogodišnji Leonardo i jednogodišnji Romeo.

'Da, imat ćemo peto dijete. Radimo na tome, a koliko sam ja upućen još uvijek nemamo sretne vijesti', rekao je nadalje Baldwin. Iz prvog braka s glumicom Kim Basinger, glumac ima 23-godišnju kćer Ireland.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

My people...

Objavu dijeli Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

U razgovoru s novinarem popularnom magazina glumac je govorio i o svojim planovima za budućnost.

'Uvijek težim za nečim višim, jer želim zaraditi još mnogo novaca tako da što više toga mogu ostaviti supruzi i djeci. Budimo realni, ja neću živjeti još jako dugo tako da dok mogu želim stvoriti što je više moguće kako bi oni uživali u svemu tome', kazao je Alec.