NEPRIMJEREN SADRŽAJ

Kći Aleca Baldwina pozirala samo u gaćicama na vrhu zgrade u New Yorku pa šokirala oca; evo što joj je poručio

19.07.2019 u 14:59

Bionic
Reading

Ireland Baldwin, 23-godišnja kći glumice Kim Basinger i glumca Aleca Baldwina, novom je objavom na društvenim mrežama, na kojoj pozira gotovo bez ijedne krpice, mnoge ostavila bez teksta, a najviše je zaprepastila vlastitog oca koji nije mogao sakriti razočaranje

Za najnoviju objavu na Instagramu mlada manekenka i model Ireland Baldwin odvažila se i skinula sa sebe gotovo svu garderobu.

23-godišnja nasljednica glumačkog para Kim Basinger i Aleca Baldwina nije ni trenutka dvojila nakon što je nastala fotografija u tanga gaćicama boje kože bez grudnjaka na vrhu zgrade u New Yorku.

Bez razmišljanja je sa svojih 512 tisuća pratitelja podijelila odvažno izdanje, a ono nije promaklo ni njezinu ocu koji se šokirao viđenim.

'Oprosti. Što?', komentirao je njezin otac Baldwin, a njegov je komentar u ekspresnom roku dobio 3695 'lajkova'. U međuvremenu joj je i njezin stric, također glumac Billy Baldwin dao do znanja da mu se ne sviđa njezina objava. 'Teška fotografija stricu Billyju za lajkanje', napisao je te dodao #awkward.(#neugodno).

Izgleda da buntovna Ireland ne mari za očeve opaske jer ovo nije prvi puta da stavlja seksepilne fotografije na javni profil na društvenim mrežama.