to se nije znalo

Dino Rađa nakon vjenčanja Graše i Hane otkrio pratiteljima dosad nepoznat detalj: 'A zašto vam je žao Danijele, ona je otišla od njega'

21.02.2022 u 09:28

Bionic
Reading

Proslavljeni košarkaš Dino Rađa proteklog vikenda bio je jedan od tri kuma na vjenčanju svog prijatelja Petra Graše. Nakon što je zabava završila kumovi i ostali gosti na društvenim mrežama počeli su objavljivati vesele fotografije, a Rađa je, osim fotografijama, iznenadio pratitelje odgovorom na komentar o Danijeli Martinović

Kad je Dino Rađa objavio fotografije sa subotnjeg vjenčanja svog prijatelja i Hane Huljić, počele su pljuštati čestitke, ali se razvila i rasprava oko Danijele Martinović, s kojom je Grašo bio u vezi 25 godina.

'Najviše mi je žao jadne Danijele', napisala je jedna od pratiteljica, a Dino joj je odgovorio: 'Zašto vam je žao Danijele? Ona je otišla od njega', napisao je. To je mnoge zaprepastilo i tu nije stalo, nego se rasprava nastavila u komentarima jer su se počele nizati teorije o uzrocima raspada njihove veze. Naime, bivši partneri nikada javno nisu pričali o razlozima razlaza. Komentar je ubrzo izbrisan, ali mnogi su napravili screenshot teksta.

Legendarni košarkaš bio je jedan od ukupno tri vjenčana kuma Petra Graše. Uz njega su pokraj Graše stajali slovenski ugostitelj Tomaž Kavčič te pjevačev prijatelj iz djetinjstva, Šime. Hana i Petar vjenčali su se u splitskoj crkvi svetog Dominika pred najužim članovima obitelji, prijateljima i kumovima.

  • +12
Petar Grašo i Hana Huljić s uzvanicima stigli u restoran Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL