NETFLIXOV HIT

Bračni parovi Filipović i Rađa u društvu zvijezde planetarno popularne španjolske serije; galantni glumac dame iznenadio cvijećem

31.01.2022 u 13:13

Bionic
Reading

Domaći glumac Luka Peroš koji je koji u Netflixovoj uspješnici 'La Casa de Papel' (Kuća od papira) utjelovljuje Marseillea, zadnjih dana je prava atrakcija. Najprije se fotografijom s njim pohvalila Bojana Gregorić Vejzović, a sada još jedan glumački kolega i voditelj koji je s Perošem uživao u društvu supružnika Rađa

Glumac Luka Peroš koji je svjetsku slavu stekao serijom 'La Casa de Papel' koja je postala svojevrsni fenomen, vratio se iz Španjolske u rodnu Hrvatsku čime se pohvalio i na društvenim mrežama gdje često dijeli trenutke iz privatnog života. Njegov dolazak je prava 'senzacija' za njegove kolege i prijatelje.

Tarik Filipović pokazao je djelić atmosfere s Perošem i bračnim parom Rađa, Dinom i Viktorijom iz japanskog restorana. 'Ekipa za 5', opisao je glumac i voditelj jedan od prizora na kojem pozira s dobro raspoloženom ekipom, a Lejla je pokazala buket ruža koje je dobila od glumca koji godinama živi u Španjolskoj.

Tarik je prije koji mjesec bio u Španjolskoj na snimanju filma o najvećem španjolskom vaterpolo uspjehu 1992. godine kada se također družio s Lukom Perošem.

  • +2
Tarik Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL