SLAVNI BRAČNI PAR

[FOTO] Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo!

19.02.2022 u 20:10

Bionic
Reading

Splitski pjevač u 31-godišnjoj kćeri suradnika i prijatelja Tončija i Vjekoslave Huljić našao je ljubav svog života. Svojoj Hani se zavjetovao na vječnu ljubav u crkvi sv. Dominika ove subote malo iza 19 sati u njihovom rodnom gradu Splitu, a taj je čin javnost iščekivala s nestrpljenjem

Omiljeni splitski glazbeni par svjesni velikog interesa koji se stvorio oko njihove veze, kao i oko vjenčanja, tajili su mnoge informacije što ne treba čuditi budući su ranije govorili kako ne žele biti 'reality obitelj'.

Splitsko vjenčanje desetljeća

Svoj veliki dan Hana Huljić i Petar Grašo su zbog nepovoljne situacije s koronom tako i Hanine trudnoće odlučili proslaviti bez velike medijske pompe, samo s najužom obitelji: roditeljima Tončijem i Vjekoslavom Huljić, Zoranom i Snježanom Grašom, Haninim bratom Ivanom, Petrovom sestrom Bugom te Vjekoslavinom mamom i dvjema sestrama s njihovim obiteljima.

  • +45
Hana Huljić i Petar Grašo na terasi hotela Harmony Izvor: Cropix / Autor: Bozo Vukicevic / CROPIX

Mladencima na svadbi je zapjevao zbor Mihovil iz Kamena, a sudbnosno da izgovorili su u crkvi u crkvi sv. Dominika ispred koje je osiguranje stajalo pred vratima. Svečana večera je očekivano, zakazana u restoranu Grašo poslije obreda a kojeg je nekada vodio Grašin otac Zoran, košarkaška legenda i splitski ugostitelj u mirovini.

Vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše u crkvi sv Dominika Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj / Pixsell

Par navodno planira i drugu, naravno veću proslavu svoje ljubavi koju bi trebali proslaviti s brojnim prijateljima, rodbinom i suradnicima, a fešta će biti na kraj ljeta ili početkom jeseni nakon što skladateljica donese na svijet njihovo prvo dijete.

Hana Huljić za jedan od najvažnijih dana u životu odabrala je vjenčanicu s potpisom splitskog modnog dvojca Arileo (kojima je već godinama vjerna) u stilu pedesetih godina prošlog stoljeća, a na nogama je imala salonke također domaćeg brenda iza kojeg stoje dizajneri Ivan i Sandra Ledenko koji su joj među ostalim dizajnirali cipele za maturalnu večer.

  • +24
Uzvanici na vjenčanju Petra Graše i Hane Huljić Izvor: Cropix / Autor: Bozo Vukicevic / CROPIX

Sve se odvilo brzo

Podsjetimo, njihova ljubavna priča prilično se brzo odvila. Vezu su navodno započeli prošlog ljeta, o čemu se pomalo 'šuškalo', a da su zajedno, doznalo se nakon što su snimljeni u listopadu u središtu Zagreba kako se drže za ruke. Prije toga, svoj privatni život su držali za sebe i na kapaljku govorili o svojim ljubavnim vezama, iako ih nisu tajili. Poznato je da Hana nikad nije krila da joj je Grašo bio idol dok je bila djevojčica, a svojedobno je priznala kako je kao bila zaljubljena te da mu je napisala i ljubavno pismo koje Grašina majka i danas čuva. Još više od same činjenice da se par voli, odjeknula je vijest da očekuju svoje prvo dijete. Naime, Hana je trenutno u četvrtom mjesecu trudnoće.

'Trebalo mi je neko vrijeme, kao vjerojatno svakom čovjeku, da sam sa sobom osvijestim tu divnu informaciju i sad živimo u slatkom iščekivanju. Kad zatvorimo vrata naše kuće, živimo kao i sve normalne obitelji koje čekaju prinovu', ispričao je pjevač tijekom intervjua na narodnom.

Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX