pokazao kućni test

Dino Jelusić pozitivan na koronavirus: Nakon što je pobrojao sve simptome, objavu je odlučio izbrisati

11.01.2022 u 15:18

Bionic
Reading

Indianapolis, Milwaukee, Tampa, Orlando samo su neki od gradova na turneji kojoj je bio, a odakle se donedavno javljao. Zagrebački roker sada je na Facebooku obznanio da je zaražen Covidom-19. Podijelio je fotografiju kućnog testa na kojem se vidi da je pozitivan, te je opisao kako se osjeća

'Da. Moji simptomi su temperatura (još uvijek dosta visoka), strašna glavobolja, slabost, drhtavica, a voda mi ima metalni okus. Nije nimalo ugodno, stoga budite oprezni', opisao je Dino Jelusić fotografiju na kojoj pokazuje kućni test s dvije crtice.

Nedugo nakon što je napisao da ima koronu, pjevač je izbrisao objavu s Facebooka.

Kada je 2003. godine s pjesmom 'Ti si moja prva ljubav' pomeo konkurenciju na prvom dječjem Eurosongu bilo je jasno da talentiranog glazbenika Dinu Jelusića, tada 11-godišnjaka, čeka velika glazbena karijera. Krajem prošle godine je postao član britanske rock grupe Whitesnake.

  • +2
Dino Jelusić Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo / CROPIX

Podsjećamo, Jelusić je na koncertu na Šalati 2019. godine nastupio sa svojim bendom Animal Drive, kao predgrupa legendarnom bendu, a poveznica sa slavnom grupom je i to što njihov gitarist Joel Hoekstra svira s Dinom u Trans Siberian Orchestra.