svestrani rocker

Dino Jelusić vikende provodi nastupajući po Europi, dok preko tjedna dane krati u učionici jedne srednje škole

21.10.2021 u 14:20

Bionic
Reading

Nakon ljeta, kojeg je obilježio telefonski poziv frontmena Whitesnakea Davida Coverdalea, jedan od naših ponajboljih vokalista odrađuje europsku turneju sa svojim bendom Jelusick, priprema se za koncerte sa Trans-Siberian Orchestrom, ali i za britansku turneju s Whitesnakeom. Uz sve to hard rock i heavy metal pjevač posljednjih godinu dana u jednoj zagrebačkoj srednjoj školi 'predaje' glazbenu umjetnost

'Da bih objasnio neke stvari koje ljudima nisu poznate moraš im dati nešto što im je poznato pa onda to povežeš bio to Dream theater ili Kukus moraš im dati neku sredinu', ispričao je Dino Jelusić za IN Magazin Nove TV na temu kako Čajkovskog, Chopena, Schuberta budućim medijskim tehničarima upoznaje na svoj način.

Od svojih je učenika stariji tek desetak godina i za sada dobro balansira sa svojim profesorskim i glazbenim obavezama. 'Mora postojati ipak neki odnos učenik profesor da sad ne budemo baš frendovi na kavi, ali ja sam uspio doći do toga da budemo kao frendovi na kavi, ali da zadržimo taj profesor-učenik odnos', rekao je Dino.

Ispričao je kako je došlo do njegovog angažmana u školi. 'Počeo sam raditi tokom korone tj. lockdowna jer nije bilo koncerata nije bilo ničega, završio sam faks i trebalo je nešto raditi. Nemaju svi privilegiju biti doma i ništa ne raditi, a ja ni ne mogu biti doma i ništa ne raditi', otkrio je glazbenik.

  • +17
Dino Jelusić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic