na društvenim mrežama

Dino Jelusić pohvalio se da je s bendom na svirkama po Europi, a prisjetio se svojih početaka uz Stoku

17.09.2021 u 14:45

Bionic
Reading

Nakon što je proteklih godina nastupao širom svijeta sa skupinom Trans Siberian Orchestra i poslije ljeta koje je obilježio telefonski poziv frontmena Whitesnakea Davida Coverdalea, Dino Jelusić je na europskoj turneji sa svojim bendom Jelusick, a kratko se simpatičnom fotografijom vratio u prošlost i pokazao kako je to izgledalo na njegovom početku

'Dobar je osjećaj vratiti se u Montreux, vjerojatno u moja tri najbolja grada na svijetu, tako monumentalna, povijesna i prekrasna', javio se Dino Jelusić fanovima fotografijom na kojoj zadovoljno pozira sa svojim bendom.

Puno prije, točnije 2003. godine jedan od najtalentiranijih domaćih glazbenika postao je prava senzacija pobjedom na Dječjem Eurosongu u Danskoj s pjesmom 'Ti si moja prva ljubav', a nastavio je nizati uspjehe s odličnim albumima i svirkama.

Godinu dana nakon Dječjeg Eurosonga glazbenik je u Zoološkom vrtu davao intervju zajedno s tadašnjim reperom Marinom Ivanovićem Stokom, a uspomenu s tog događaja je objavio pokazao svojim obožavateljima.

'Pazi ti ovaj throwback... Legendarni Stole i ja davali intervju 2004. godine u Zoološkom vrtu. Koja vremena su to bila', opisao je Dino fotografiju na kojoj pozira s Ivanovićem, a reper i rocker rukama imitiraju pticu koja se nalazi iza ograde. Dino na glavi ima crvenu šiltericu koju je stavio naopako, a u komentarima je otkrio da mu je fotografiju poslao sam Stoka.

  • +17
Dino Jelusić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic

Podsjetimo, nakon što je krajem srpnja objavljeno da će biti član Whitesnakea na britanskoj turneji, telefon mu, kako je izjavio, nije prestajao zvoniti. Turneja će biti održana u svibnju 2022. godine i to u osam britanskih gradova. Na turneji će im se pridružiti bendovi Foreigner i The Europe. Talentirani glazbenik u Whitesnakeu će djelovati primarno kao klavijaturist. Sa svojim idolima nastupao je 2019. godine na Šalati kao predgrupa.

DOBRA SVIRKA

Spektakl na Šalati: U sklopu svjetske turneje u Zagreb stigla grupa Whitesnake

Pogledaj galeriju