novi video

Dino Jelusić i Sanja Doležal našalili se na vlastiti račun

15.05.2017 u 12:12

Bionic
Reading

Sjećate li se presmiješne snimke na kojoj nekadašnji dječji pobjednik Eurosonga Dino Jelusić gleda u grudi voditeljice i pjevačice Sanje Doležal? Iako se pisalo da se mladi pjevač telefonski htio ispričati zato što joj je zavirivao u dekolte, a da ona za to nije htjela ni čuti, čini se da su stvari u međuvremenu izglađene te su se njih dvoje odlučili našaliti na svoj račun

'Sanja i ja proteklog vikenda bili smo članovi žirija koji je gledao i ocjenjivao Eurosong iz studija na HRT-u. Čim smo se vidjeli, odmah nam je na pamet pala ideja da napravimo snimku na kojoj se zafrkavamo pa smo snimili novi video', ispričao je za tportal Dino Jelusić.

Sanja Doležal je od 2004. do 2006. na RTL televiziji vodila talk show 'Sanja', u kojoj je s različitim gostima razgovarala o svakodnevnim temama i problemima ljudi. U jednoj od emisija o nadarenoj djeci gost joj je bio Dino Jelusić koji je odlučio iskoristiti priliku dok Sanja ne gleda i zaviriti u njezin dekolte.

Snimka se čak svidjela američkom glumcu koji ju je podijelio na svom Facebooku. Dino mu je komentirao objavu i napisao: 'To bih bio ja.'

I nakon hita ‘Ti si moja prva ljubav’ Dino se bavi glazbom pa je tako pobijedio na velikom glazbenom festivalu u Rusiji, a postao je i član američkog benda Trans-Siberian Orchestra. Uskoro potpisuje diskografski ugovor s poznatom svjetskom diskografskom kućom.