IZAZOVNA KREACIJA

Demi Moore odlučila je pokazati sve; prozirna haljina otkrila je da ne nosi grudnjak

08.02.2020 u 22:10

Bionic
Reading

Holivudska glumica Demi Moore privukla je sve poglede na glamuroznoj zabavi u Los Angelesu, a sve zbog svoje izazovne kreacije koja je otkrila i više nego što se očekivalo

Na proslavi Vanity Faira i Yves Saint Laurenta posvećenoj filmu Parazit pojavila se 57-godišnja glumica Demi Moore koja je došla u društvu kćeri Rumer Willis, koju je dobila u braku s Bruceom Willisom.

Demi je nosila dizajnersku zlatnu haljinu od mrežastog materijala francuske modne kuće Yves Saint Laurent ispod koje se jasno vidjelo da ne nosi grudnjak te je ponosno pokazala svoje gole grudi.

Zanosna holivudska glumica u posljednje se vrijeme na crvenom tepihu i holivudskim glamuroznim zabavama za odabrane, pojavljuje uglavnom u društvu kćeri koja joj jako nalikuje.

Ništa manje seksi nije bila odjevena ni mamina nasljednica koja se pak opredijelila za klasično crno odijelo ispod kojeg je ponosno pokazala svoj baršunasto grudnjak.

Prije nekoliko dana pojavile su se na zabavi uoči dodjele Oscara, a 31-godišnja Rumer također je odabrala ići maminim i tatinim stopama te se okušati u glumi. Jedna je od brojnih mladih zvijezda koje su dobile priliku pokazati što znaju u jednom od ovogodišnjih favorita za Oscara ‘Bilo jednom u Hollywoodu’.

  • +12
Demi Moore i Rumer Willis Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia