POMOGAO JE ODGOJITI IH

Iako je s Demi Moore u katastrofalnim odnosima, Ashtona Kutchera dandanas još nešto veže s bivšom suprugom

03.02.2020 u 23:50

Bionic
Reading

Nakon što ga je njegova bivša supruga Demi Moore izbacila iz takta objavivši memoare u kojima ga optužuje za niz svojih problema i nezadovoljstvo u braku, Ashton Kucher je progovorio o odnosu s kćerima svoje bivše supruge koje je, kako kaže, 'pomogao odgojiti'

Ashton Kutcher otkrio je kako ulaže napore u održavanje kontakta s kćerima svoje bivše supruge, 31-godišnje Rumer, 28-godišnje Scout i 26-godišnje Tallulah Willis, rekavši kako će zauvijek biti tu za njih ako im nešto u životu zatreba.

Kutcher, koji je u braku s Demi Moore bio osam godina, prije njihova razvoda 2013. godine, progovorio je o braku s 15 godina starijom glumicom i odnosu s njezinim kćerima u emisiji komičara Marca Marona 'WTF with Marc Maron'.

41-godišnji glumac rekao je kako je s bivšom suprugom imao dobar odnos, ali se ne druže te kako nastoji biti u kontaktu s Deminim kćerima Rumer, Scout i Tallulah koje slavna glumica dijeli s Bruceom Willisom.

Zvijezda 'Ludih sedamdesetih' rekla je kako je u živote kćeri Demi Moore ušla dok su one bile još uvijek jako mlade.

'Tallulah je imala osam ili devet godina, ona je bila najmlađa. Rumer je imala 12 ili 13 godina kada smo Demi i ja započeli vezu, dodajući kako su bile mlade i kada su se on i slavna glumica službeno razveli i krenuli svatko svojim putem.

Moore i Kutcher započeli su svoju vezu 2003. dok je glumica bila u četrdesetima, a Kutcher imao tek 25 godina. Glumac je rekao kako je on velikim djelom obilježio njihove živote te kako ih 'nikada neće prestati voljeti'.

'Pomogao sam odgojiti tinejdžerice tijekom njihove adolescencije. Volim ih. Nikad ih neću prestati voljeti, poštovati i navijati za njih, navijati da budu što uspješnije u svemu što požele', rekao je Kutcher koji dodaje kako ih nikada ne bi prisiljavao da održavaju kontankt s njim, obzirom da nije njihov otac.

'Mislim... pokušate... ali u isto vrijeme ja nisam njihov otac. Nikada nisam pokušao biti njihov otac. Uvijek sam poštovao Brucea i smatram da je izvanredna osoba i predivan čovjek. Ako one ne žele imati kontakt sa mnom, neću ih prisiljavati na to, ali one to žele i to je super', rekao je Kutcher koji se 2015. oženio glumicom Milom Kunis s kojom danas ima dvoje djece.