josip plavić

Dečko Danijele Martinović sve je iznenadio potezom na društvenim mrežama

17.01.2024 u 21:33

Bionic
Reading

Dečko naše splitske pjevačice inače je bio vrlo aktivan korisnik društvenih mreža, no njegov profil sada je ugašen

Otkako se Danijela Martinović zaljubila u policijskog inspektora Josipa Plavića, svi su primijetili da blista od sreće. Iako o svom privatnom životu ne voli pričati, svima je jasno da je u Plaviću pjevačica pronašla sve o čemu je sanjala.

Policijski inspektor pjevačicu je podržao i prilikom promocije njezine knjige, a tada je svima bilo jasno kako se tad novopečeni par uistinu sjajno slaže u ljubavi.

'Vodimo neki lijepi, smireni život, volim što sa mnom putuje kad god to može, volimo pobjeći nakon naših obaveza.... Ovo ljeto smo proveli na jednoj plaži ispod šatora, to je bila i njegova i moja želja. Bila sam u raznim hotelima, ali to je prvi put da spavam u hotelu s milijardu zvjezdica! Uživamo na maksimum', komentirala je Martinović jednom prilikom.

Iako Danijela policijskog inspektora još nije predstavila na svojim društvenim mrežama, on je to učinio za sebe svojim čestim objavama na Facebooku. Međutim, potez koji je iznenadio mnoge je njegovo gašenje vlastitog profila iz zasad nepoznatih razloga.

glazbena diva

Dugo je nismo vidjeli: Meri Cetinić vratila se na scenu i nikog nije ostavila ravnodušnim

Pogledaj galeriju