uzela ga 'na zub'

Eva Mendes nije odoljela ovoj šali na račun supruga Ryana Goslinga

16.01.2024 u 14:59

Bionic
Reading

Glumci Eva Mendes i Ryan Gosling i dalje ostaju jedan od najmisterioznijih holivudskih parova. Ne objavljuju zajedničke fotografije te se ne pojavljuju zajedno u javnosti, čak ni u trenucima kad je Ryan Gosling nominiran za brojne cijenjene nagrade za film 'Barbie'

Reakcija zvijezde filma 'Barbie' nakon što je pročitano da je pjesma 'I'm Just Ken' proglašena najboljom pjesmom prema mišljenju američko-kanadskog udruženja kritičara postala je viralna, a na Goslingov se račun sada našalila i njegova supruga Eva Mendes.

Škrti na javnim izljevima ljubavi, a još više na zajedničkim pojavljivanjima u javnosti, svaki potez ovog para koji uključuje otkrivanje bar djelića njihove bračne dinamike privuče veliku pozornost javnosti. Osim da dijele želju da sakriju svoju intimu, sada znamo da se par voli i šaliti.

Nakon što je snimka Goslingove urnebesne reakcije postala viralna, na svom ju je Instagramu podijelila i Eva Mendes priključivši se lavini reakcija koju je glumac pokrenuo.

'Volim ga!!!!', napisala je glumica u objavi.

Iako su mnogi očekivali da će Eva Mendes praviti društvo svom suprugu tijekom svečanosti dodjela filmskih nagrada, par je ostao dosljedan sebi pa su i ovaj put izbjegli zajednička pojavljivanja u javnosti.

Iako je par zajedno već gotovo 13 godina, glumica nije pratila Goslinga na crvenom tepihu od ranih 2010-ih, a, kako se zasad čini, to ne planira učiniti ni sada kad je njezin suprug nominiran za brojne nagrade za ulogu Kena u filmskoj uspješnici 'Barbie' u kojoj glumi s prekrasnom Margot Robbie.

  • +3
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Tommaso Boddi / AFP / Profimedia