seksi u čipkastom

Nikad izazovnije izdanje Lauren Sanchez zbog kojeg je Bezos ne ispušta iz vida

16.01.2024 u 09:34

  • +3

Lauren Sanchez

Izvor: Profimedia / Autor: WWW.LUCASGRO.EU / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Lauren Sanchez u Milanu je pokazala najseksi outfit dosada. U čipkastoj haljini ostavila je sve bez teksta, ali i nametnula pitanje: 'Kako je moguće izgledati ovako dobro u 55-oj'

Lauren Sanchez, zaručnica Jeffa Bezosa, poznata je po svojim odjevnim kombinacijama u kojima voli naglašavati svoje ženstvene obline. Od mini suknjica do croppanih topića, ormar ove bogatašice obiluje komadima koji naglašavaju njezin seksipil, no za 60. rođendan svog dragog otišla je korak dalje...

Par je u rođendanskom slavlju uživao u Milanu na Tjednu mode, a tamo su uživali u večernjem izlasku za koji su oboje odjenuli total black outfite.

I dok je Jeff Bezos otkrio svoju elegantnu stranu u crnom baršunastom odijelu i crnoj košulji, Lauren je riskirala s haljinom koju bi se samo one najhrabrije dame usudile odjenuti.

Riječ je o posve čipkastoj haljini koju je nosila bez pothaljine te tako zagolicala maštu okupljenima. Otkrivši crno donje rublje Lauren je pokazala svoju figuru pješčanog sata, a Jeff Bezos, svjestan seksipila svoje dame, nije je ispuštao iz ruku. Seksi haljini Lauren je dodala i crne sandale visoke potpetice znajući dobro što radi!

Rođendansku čestitku Lauren je svom dragom napisala i na društvenim mrežama ne skrivajući koliko je zaljubljena u suosnivača Amazona koji slovi za jednog od najbogatijih ljudi na svijetu.

'Pogledajte tko puni 60 godina! Sretan rođendan, dušo! 🎉 Danas je još jedan dan u kojem tvoj smijeh ispunjava naš dom, a taj tvoj osmijeh obasja svaku sobu. Želim ti obilje jednostavnih radosti i tihih trenutaka sreće. Neka ti ova godina bude ispunjena svime što voliš, od mirnih jutra do veselih proslava. Nadam se da će ti svaki dan donijeti bezbroj razloga za osmijeh, baš kao što ti meni daješ razlog da se smijem svaki dan. Volim te i sretan ti rođendan ljubavi', napisala je Lauren na Instagramu.