CHRISTINE BAUMGARTNER

Bivša supruga Kevina Costnera utjehu je pronašla u zagrljaju prvog susjeda

16.01.2024 u 12:49

Bionic
Reading

Od holivudskog glumca je, tijekom brakorazvodne parnice, Christine Baumgartner tražila milijune, no na kraju je shvatila da joj je bolje prihvatiti što on nudi, jer će u suprotnom ostati 'kratkih rukava'. Svoj propali brak Christine je sada ostavila po strani i baš kao i Costner, krenula dalje, pronašavši ljubav 'vrata do'

Svjesna da je vrijeme da krene dalje i da brak i život s Kevinom Costnerom mora ostaviti tamo gdje on sada i je, u prošlosti, Christine Baumgartner okrenula je novu stranicu.

Nakon i više nego turbulentnog razvoda, tijekom kojeg je imala različita potraživanja, od kojih su većina njih bila bezuspješna, modna dizajnerica i bivša supruga Kevina Costnera, pronašla je novu ljubav.

49-godišnjakinja je sreću pronašla u zagrljaju financijaša Josha Connora, a sve to možda i ne bi izazvalo toliku buru da nije riječ o susjedu i prijatelju bivših supružnika.

Christine Baumgartner Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'U početku je Josh bio samo prijatelj, a Christine se voljela družiti s njim. On je i sam razvedeni otac i dobro razumije kroz što sve ona prolazi', otkrio je dobro upućeni izvor dodavši kako su zbog toga što su oboje prošli slične životne situacije počeli sve više vremena provoditi u zajedničkim razgovorima. A iz razgovora, na kraju se rodila ljubav.

Zanimljivo je kako je sa Connorom već bila i na odmoru na Havajima i to dok je u tijeku još uvijek bila njezina brakorazvodna parnica, no tada su tvrdili kako su oni samo prijatelji.