u zimskom ozračju

Dean Kotiga uživa na snijegu u posebnom društvu

31.01.2024 u 09:30

Bionic
Reading

Lovac iz popularnog kviza 'Potjera' ne propušta priliku da nasmije svoje brojne pratitelje na društvenim mrežama. Njegove objave u kojima često oponaša influencerske klišeje i iskrivljenu gramatiku prati više od 91 tisuću korisnika, a ovoga puta ih je iznenadio 'snježnom' fotografijom

'Male zimske radosti', opisao je Dean Kotiga najnoviju fotografiju i dodao u već poznatom stilu: 'Fotka je provučena kroz legendarni filter Simple Warm jer je ovom patku iza lijeva ruka u položaju Simple a desna u položaju Warm'. Jedan od pratitelja ga je upitao: 'Zašto nije kroz green sleep jer priroda spava dok je vani hladno?'

Na fotografiji ga se može vidjeti kako pozira u prirodi, zabundanog, sa sunčanim naočalama, a iza njega je veliki plastični snjegović. 'Mogao si se baš i više pomaknut udesno', 'Ima sličnosti', 'Jel to snješko s Rogle?', zadirkuju ga u komentarima.

Nije poznato previše detalja iz privatnog života miljenika televizijske publike koji u kvizovima oduševljava svojim točnim odgovorima i duhovitim primjedbama.

Magistrirao je komparativnu književnost, u Zagrebu na Filozofskom. I ima bakalaureat iz povijesti. Osam godina je pisao filmske kritike. Kad je riječ o ljubavnom životu, poznato je da je njegovo srce zauzeto te da je otac dječaka Ive za kojeg je nedavno za vrijeme kviza izjavio da 'tjera sve po svom'.

  • +2
Dean Kotiga Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL