PLEMENIT CILJ

Ekipa u 'Potjeri' slomila Kotigu: Evo kamo ide osvojeni novac

02.01.2024 u 10:42

Bionic
Reading

Humanitarna epizoda popularnog donijela je izvrsnu izvedbu Lukše Benića, Mladena Vukorepe, Nikole Pezića i Nevena Trgoveca koji su svladali su Deana Kotigu. Riječ je upravo o lovčevoj ekipi s kojom je nedavno pobijedio na ekipnom državnom prvenstvu pub-kvizaša u Zagrebu

Prvoplasirani su svoje ime opravdali i ovaj put i osvojili iznos od 32.500 eura koji će biti uplaćen humanitarnoj organizaciji DORA koja djeluje od 1991. i vodeća je udruga na području skrbi o djeci i mladima.

Njihovi štićenici su djeca bez jednoga ili oba roditelja, djeca iz mnogobrojnih, socijalno ugroženih obitelji, djeca koja su nerijetko zlostavljana, zanemarena i bolesna. Organizacija DORA aktivna je u programima pomoći, poput programa kumstva najmlađima i programa stipendiranja učenika i studenata. U studiju se na donaciji zahvalila predsjednica DORE Jadranka Granić.

Petogodišnji princ Louis osvojio je naša srca, evo što je ove godine izvodio Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

'Uvijek je lijepo sudjelovati u ovakvim emisijama. Kvizovi HRT-a imaju takvu tradiciju, i jako je lijepo biti dio toga. Zahvalan sam na pozivu i šansi', rekao je Dean Kotiga, donosi Hrt.hr.