PODRŠKA IZ ITALIJE

Davor Lukšić pokazao kako i s kim navija za Hrvatsku

09.07.2018 u 10:16

Bionic
Reading

Još se ne stišava navijačka groznica od utakmice naše reprezentacije koja je osigurala ulazak u polufinale svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Društvene mreže užarile su se od objava fotografija, video snimaka i poruka podrške hrvatskim nogometašima prije i poslije utakmice. Među brojnim poznatim licima koji je pokazao kako se navija za svoju domovinu je i vlasnik lanca hotela i najbogatiji Hrvat, Davor Lukšić

Davor Lukšić utakmicu Hrvatske s Rusijom pratio je u društvu supruge, manekenke i modne dizajnerice Cristel Carrisi koja je prije dva mjeseca rodila njihovo prvo dijete. Sretan par utakmicu je pratio iz Napulja, a milijarder je bio odjeven u dres naše reprezentacije. I prije sedam dana je fotografijom Luke Modrića na svom Instagram profilu pokazao da je vatreni navijač. 'Vaaaaamos! Idemoooo!', napisao je tada.

Idemoooo 🇭🇷🇭🇷🇭🇷!! #russia #worldcup #2018 @crisberry_

A post shared by Davor Luksic (@davorluksic) on

Davor Lukšić, čovjek kojeg se slobodno može zvati jednim od vladara hrvatskog turizma, u javnosti se slabo pojavljuje, a na društvenim mrežama poprilično je aktivan. Na Instagramu najčešće objavljuje fotografije iz svog poslovnog dijela života, pokazuje ljepote hrvatske, a rijetko pokaže i neku privatnu fotografiju.

  • +5
Cristel Carrisi i Davor Lukšić Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX