ODMOR S OBITELJI

David Beckham urnebesnom snimkom nasmijao sve: Od supruge Victorije nema mira ni dok pije kavu

20.07.2022 u 13:44

Bionic
Reading

Bivši nogometaš David Beckham pokušao je snimkom na društvenim mrežama pokazati na humorističan način svoj odnos sa suprugom Victoriom Beckham

Obitelj Beckham prije nekoliko dana napustila je Hrvatsku, u kojoj su uživali na samom jugu. Odsjeli su u luksuznom hotelu na Lopudu, prostoru koji je nekada služio kao franjevački samostan.

Nakon avanture u Dubrovniku i po okolnim otocima, Beckham, njegova supruga Victoria i djeca produžili su svoj odmor i to u Italiji. Dok plove na luksuznoj jahti, David vrijeme krati snimajući urnebesna videa kojima pokušava dočarati kako je to provesti godišnji odmor s dugogodišnjom suprugom.

Posljednjom objavom na društvenim mrežama bivši nogometaš prikupio je skoro dva milijuna pregleda, a u njoj nam pokazuje kako mu supruga Victoria ne dopušta da u miru popije kavu.

Dok David sjedi u dijelu broda za opuštanje, ispijajući svoju prvu jutarnju kavu, u jednom trenutku u njegovoj pozadini stvori se bivša spajsica koja pokušava odraditi svoj ranojutarnji trening na jahti. 'Ne mogu ni kavu u miru popiti da ne naletim na Vic', našalio se David, a supruga mu je brzo u komentarima poručila da je očito izgubila svog partnera za vježbanje ovo ljeto.

  • +39
David i Victoria Beckham u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL
  • +10
David Beckham Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram David Beckham