UHVAĆENI NA JADRANU

Nakon Pariza i Venecije, Victoria i David Beckham stigli i na našu obalu, trenutno uživaju na jugu Hrvatske

12.07.2022 u 08:55

Bionic
Reading

Bivši nogometaš i njegova supruga, dizajnerica ​svoju 23. obiljetnicu braka proslavili su u luksuznom kompleksu na Lopudu. Odmaraju u nekadašnjem franjevačkom samostanu kojeg je obnovila grofica Francesca von Habsburg, a danas je jedno od najluksuznijih mjesta na Jadranu

Kako piše Dubrovački dnevnik, Victoria i David Beckham smješteni su u luksuznom kompleksu 'Lopud 1483'. Ondje su organizirali proslavu 11. rođendan svoje kćeri Harper, a fotografiju s proslave objavili su na Instagramu.

'Sretan rođendan Harper!', stoji u opisu fotografije na kojoj djevojčica pozira uz veliku rozu tortu u restoranu. Ono što je najzanimljivije je cijena smještaja. Spomenuti medij navodi da cijena jednog noćenja u kompleksu na Lopudu iznosi oko 1400 eura. Također piše da se ispred kompleksa u kojem su odsjeli nalazi osiguranje.

Dubrovački dnevnik donosi i da je slavni je par ovih dana posjetio restoran Bowa na Šipanu, a uvjet za posjet ovih zvijezda bio je - bez fotografiranja. Prije nego su stigli na naše otoke, Beckhamovi su godišnjicu proslavili u Parizu, zatim su sletjeli u Veneciju.

  • +5
David Beckham, Victoria Beckham Izvor: EPA / Autor: WILL OLIVER

'Kažu da on nije smiješan, kažu da se ja nikad ne smijem, rekli su da nećemo potrajati. Danas slavimo 23 godine braka. Davide, ti si moje sve, volim te puno', napisala je Victoria uz njihovu zajedničku fotografiju povodom godišnjice braka. Podsjetimo, osim Harper Seven, koja je proslavila rođendan, nedavno su proslavili i vjenčanje najstarijeg sina 23-godišnjeg Brooklyna, a imaju još 20-godišnjeg Romea i 17- godišnjeg Cruza.