POSJET POZNATE OBITELJI

Evo kakvi su dojmovi iz Bowe o slavnim gostima: Beckhamovima su se jako svidjele opuštena atmosfera i naše delicije

18.07.2022 u 22:53

Bionic
Reading

David Beckham i njegova obitelj napustili su Hrvatsku, u kojoj su uživali u odmoru iz snova, a njihovo je sljedeće odredište Italija te su već viđeni u društvu Sarah Ferguson, bivše supruge princa Andrewa, sina engleske kraljice Elizabete II

Slavni par koji ovoga ljeta obilazi jadransku obalu u društvu sina Cruza (17) i kćeri Harper (11) uživa punim plućima, a boravak u Hrvatskoj ostavio je jak dojam na njih.

Obitelj Beckham privatnim zrakoplovom otišla je iz Hrvatske, a dok su boravili u našoj zemlji, inzistirali su samo na jednom - na privatnosti.

Fotografirali su se, ali i tražili da se sve to objavi tek nakon što otputuju iz Hrvatske, a PR-ica restorana Maja Jozić za tportal je otkrila nekoliko zanimljivih detalja o boravku proslavljenog nogometaša i njegove supruge, bivše članice benda Spice Girls i danas uspješne dizajnerice.

  • +10
David Beckham Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram David Beckham

Inače, na svom Instagram Storyju David je kasnije objavio pregršt fotografija snimljenih tijekom njihova boravka, a sudeći po svemu, oduševile su ga delicije koje je isprobao u Hrvatskoj.

Slavna obitelj uživala je u ukusnoj hrani, a David se čak okušao u lovu na tune, što su otkrili iz šipanskog restorana Bowa, u kojem su Beckhamovi uživali u najukusnijim delicijama.

Prema riječima PR-ice restorana Bowa, obitelji Beckham najviše su se svidjele školjke, kamenice iz Malog Stona, jer su posebne i ne mogu se probati nigdje u svijetu, te plavoperajna tuna koja se lovi za goste.

'To se Davidu Beckhamu baš jako svidjelo i želio se fotografirati s tunom. Inače, gosti se uvijek tako okupe jer smo restoran sa sezonskom ponudom i pripremamo ribu koju ulovimo, što im se jako sviđa. Što se tiče Beckhamovih, a mi cijelo vrijeme radimo s mnogim celebrityima, njima se baš sviđa ta opuštena atmosfera kod nas. To su ljudi koji se žele opustiti i odmoriti, vrlo su ležerni... Sviđa im se to i zbog toga se i toliko rado vraćaju', rekla je Jozić.

A da su se Beckhamu jako svidjele delicije iz Bowe, dokazuje i to što je tagirao restoran i slikao svako jelo.

'Kod nas u Bowi svi postanu obični ljudi, ovdje je opuštena atmosfera. Imali smo dosta slavnih gostiju, a svi su vrlo opušteni i pristupačni. Oni žele privatnost, baš kao i svi drugi gosti', kaže Jozić, dodajući da sve goste tretiraju jednako.