UVIJEK ZGODAN

David Beckham i dalje se ima čime pohvaliti: Nema tko nije gledao u njegov isklesani torzo na plaži

10.08.2020 u 09:12

Bionic
Reading

Obitelj Beckham zajedno je, kao i svake godine, sredinom kolovoza otputovala na odmor. Ovoga puta nisu stigli u Budvu, već su kao idealnu lokaciju za svoj godišnji odabrali Grčku. Tamo je, razodjenuvši se, prava senzacija bio upravo nekadašnji nogometni as

Fotografije golišavog Davida Beckhama koji se hvali svojim isklesanim torzom te formom koju održava i u 46-godini života, obišle su svijet. Malo tko ostao je ravnodušan na prizore nekadašnjeg nogometnog zavodnika na plaži u Grčkoj.

Zgodni Britanac uživao je u morskim radostima u minijaturnim muškim kupaćim gaćicama koje potpisuje modna kuća Versace te su prošarane svojim prepoznatljivim uzorkom.

Teško da bi itko, na temelju ljetnog izdanja, dao Davidu toliko godina. Pogotovo uzevši u obzir kako su se brojni njegovi kolege nakon odlaska u mirovinu zapustili i prestankom treniranja nagomilali višak kilograma.

Paparazzi fotografi ulovili su ga tijekom odmora s obitelji, a na plaži je uživao sa svoja tri muška nasljednika, 21-godišnjim Brooklynom, 17-godišnjim Romeom te 15-godišnjim Cruzom.

Dok je muška strana obitelji uživala u morskim radostima, dvije ženske članice obitelji, kćer Harper Seven i mama Victoria Beckham još nisu viđene u javnosti.

Poznato je kako Victoria voli tijekom odmora istražiti lokaciju na kojoj boravi. Primjerice prošlo ljeto slavna Britanska obitelj posjetila je Sveti Stefan u Crnoj Gori te su odsjeli u luksuznoj vili. Victoria se znala pohvaliti kako prakticira jogu ili pak ide u duge šetnje sa svojom mezimicom.