blistala u kreaciji H&M-A

Danijela Martinović o novoj ljubavi: Stvarno sam sretna

28.03.2023 u 16:30

  • +7

Danijela Martinović

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dominik Brlečić

Bionic
Reading

Poznata pjevačica Danijela Martinović našla se u ulozi ambasadorice projekta Ekoznalci te nije mogla sakriti sreću zbog partnerstva s novim dečkom Josipom Plavićem

Danijela Martinović ne krije sreću koju je pronašla u ljubavi i partnerstvu s novim dečkom Josipom Plavićem, a svoje zadovoljstvo iskazala je i danas kada je prilikom jedne manifestacije jasno dala do znanja koliko uživa u novoj vezi.

'Stvarno sam sretna, nema se na to što dodati, ni oduzeti', rekla je poznata glazbenica u razgovoru za Dalmatinski portal.

Danijela se danas našla u ulozi ambasadorice projekta Ekoznalci te je prisustvovala otvorenju trgovine Studenac u Omišu, a rado je otkrila nešto više i o memoarskim zapisima koji će uskoro biti objavljeni.

  • +5
Danijela Martinović u Omišu Izvor: Pixsell / Autor: MILAN SABIC/PIXSELL

'Napravila sam prije nekoliko godina jedan dobar balans između poslovnih i privatnih obveza. Svoj posao ne mogu nazvati tom riječju, ali zahtjeva neku tjelesnu formu pa mi trebaju faze odmora. Uz show 'Zvijezde pjevaju', gdje sam članica žirija, i koncerte, posebno se radujem izlasku mojih memoarskih zapisa. Vjerujem da će to biti sredinom svibnja', rekla je jedna od najomiljenijih hrvatskih pjevačica koja je nedavno obožavatelje oduševila spotom za novi singl 'Vjerujem ljudima'.

  • +13
Danijela Martinović u šetnji Bundekom s dečkom Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev

U njemu je, baš kao na manifestaciji, plijenila pažnju odijelom kremaste boje s trendovskim pinstripes uzorkom, strukiranim prslukom u službi topa i kombinacijom oversized sakoa i hlača. Riječ je o kombinaciji koja stiže s polica obožavanog high street brenda H&M-a.

Danijela Martinović u njemu je posve zablistala, a čini se kako najveće zaslugu za to, ipak, ima njena veze s kriminalističkim inspektorom Plavićem s kojim se prvi puta susrela prije godinu dana kada je radio na njenoj prijavi za krađu identiteta preko interneta.