OMILJENI ODABIR

Danijela Martinović plijenila elegancijom u odijelu s potpisom H&M-a

28.03.2023 u 12:59

  • +5

Danijela Martinović u Omišu

Izvor: Pixsell / Autor: MILAN SABIC/PIXSELL

Bionic
Reading

Nakon što je svoje obožavatelje počastila spotom za novi singl ‘Vjerujem ljudima‘, splitska pjevačica ovog tjedna sudjelovala je na otvaranju nove poslovnice Studenca u Omišu

Na stvaranju novog glazbenog spota, poznata Splićanka ponovno je surađivala s domaćom stilisticom Barbarom Repe, osmislivši izdanje sa odijelom kremaste boje i u znaku trendovskog pinstripes uzorka.

  • +7
Danijela Martinović Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dominik Brlečić

Sa strukiranim prslukom u službi topa, te kombinacijom predimenzioniranog sakoa i hlača, ovo odijelo stiže ravno s polica švedskog high street diva H&M, a koliko se svidjelo Danijeli vidljivo je iz prizora s otvaranja nove poslovnice Studenca u Omišu.

Baš kao u spotu za svoj novi singl, efektno odijelo i ovoga puta istaknula je frizurom konjskog repa s naglašenim, prednjim pramenovima, da bi cjelokupno izdanje zaokružila detaljem zlatnih naušnica ringova.

Trend pinstripes uzorka još je jedan pokazatelj jačine koju na modnoj sceni ima stil odijevanja u duhu 90-ih. Istaknut na odijelima postao je zaštitnim znakom yuppie pokreta 90-ih sa sjedištem na Wall Streetu i oduvijek je povezivan s politikom i novcem, a u njemu se ovih dana imala priliku ugledati i bivša hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović.