mnogi joj zavide

Danijela Dvornik uskočila u badić pa se pohvalila: 'More je divota'

24.05.2023 u 14:47

Bionic
Reading

Nakon osam dana užitaka u tropskom raju, vratila se na svoj otok, a krajem travnja udovica Dine Dvornika pokazala da je otvorila sezonu kupanja i sunčanja i u svojoj Bračkoj oazi. Tijekom zime redovito je pokazivala kako naporno trenira u teretani, a sad jedva čeka da se pohvali i rezultatima

Danijela Dvornik je svojim je pratiteljima otkrila kako će se sigurno jednog dana ponovno vratiti na Maldive, iako joj je temperatura mora bila previsoka. No, naše temperature mora i to sredinom svibnja, itekako joj odgovaraju.

'I tako… Ljeto je počelo, ukrala sam koji sat kupanja i sunčanja. More je divota, puno toplije nego prije dva tjedna. I što je najvažnije, nema gužve po plažama. Ovo mi je bilo prvo kupanje nakon Maldiva', otkrila je majka influencerice Elle Dvornik uz fotografije na kojima pozira ležeći u dvodijelnom bikiniju te u moru.

Prizori pokazuju da joj itekako paše život na otoku. Prije nekog vremena je opisala zašto voli živjeti na Braču i kad pada kiša.

Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

'Znate li zašto se smijem u ovo kišno vrijeme? Zato jer ću sada napraviti sebi zdravi ručak i guštat ću poput kraljice. Onda ću sjesti i napraviti plan što sve želim kupiti, napraviti i vidjeti. Sve je to u službi sreće, osobnog zadovoljstva i svjesnosti sadašnjeg trenutka u kojem živim i kojeg neizmjerno cijenim. Život na otoku, uz more, dao mi je jednu totalno drugačiju energiju koja mi nije strana ali koja mi je falila tijekom života. Ovdje je život još uvijek onaj život iz “malog mista”, gdje je sve ležerno i spontano, gdje tebi netko neplanirano ostane na ručku, netko ti donese gotov ručak i kolač ili jednostavno ostaneš na ručku. Jer kad ima za jednog, ima i za dvoje, reklo bi se!', poručila je.