TREBA LI JOŠ ŠTO DODATI?

Danijela Dvornik otkrila prave razloge zašto ne odustaje od vježbanja

15.05.2023 u 11:58

Bionic
Reading

Baš poput kćeri Elle Dvornik, i Danijela Dvornik predano vježba, a rezultate svojih treninga, u kombinaciji s pravilnom prehranom, rado pokazuje na svom profilu na Instagramu

Za svoj trud i redovito vježbanje Danijela Dvornik često dobija pohvale svojih pratitelja na Instagramu, od kojih joj mnogi čestitaju na upornosti da ostvari ono što želi. Upravo u treninzima s privatnim trenerom supruga pokojnog kralja funka Dine Dvornika i majka Elle Dvornik pronašla je sreću i užitak, iako joj isti znaju biti itekako naporni.

Sada je na svom Instagram profilu objavila video napravljen od kratkih isječaka raznih treninga koje je odradila, a uz njega je objasnila i prave razloge zašto vježba.

'Vježbat ću doživotno. Zbog snage, zbog zglobova, kostiju, zbog mobilnosti, zbog toga jer želim aktivni život što duže, zbog rutine koja mi treba, zbog osjećaja nakon treninga, zbog čistih misli i zdrave glave. Treba li još što dodati?'

Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

Ispod objave ubrzo su se krenuli nizati razni komentari, kao i podrška njezinih vjernih pratitelja. Jedna joj je pratiteljica tako napisala 'Bravooo draga Danijela svak čast i iskrene pohvale na figuri i svemu. Ja kad vidim ovako nešto sram me bude, a imam 30'. Na to joj je Danijela Dvornik poručila da nikada nije kasno da se počne baviti vježbanjem, budući da je ona sama krenula 'tim putem' tek sa 44 godine.